HomeMatrassenBodemsBoxspringsDekbeddenKussensToebehorenGroothandel Contact

 


HOME   I   MATRASSENMATRASSEN

 

Polyether   I   Koudschuim   I   Traagschuim   I   Latex   I   Pocketvering
Kindermatras   I   Topmatras   I   Pont D'Amour

 Alle aangeboden matrassen zijn geselecteerd door Xlaap om hun kwaliteit. De verschillende onderdelen zijn met de grootste zorg gekozen en vormen samen een hoogwaardig product. De fabricage is met deskundigheid verzorgd. Xlaap gebruikt consequent materialen en productiewijzen die het milieu zo weinig mogelijk belasten. De meeste gebruikte materialen bieden geen voedingsbodem voor microben en huisstofmijt. De bekledingen zijn stofdicht doch ademend, hetgeen allergische reacties sterk vermindert.

Naast polyether en koudschuim matrassen hebben we ook koudschuim, pocketvering en traagschuim matrassen met afritsbare bekleding. Deze zijn verdeeld over twee lijnen.  

De Silver line matrassen hebben allen een afritsbare wasbare bekleding. U heeft keuze uit verschillende soorten en hardheden en deze matrassen zijn allen even hoog, zodat u en uw partner verschillend comfort naast elkaar kunnen leggen zonder hoogteverschil. De Platinum line is de meest luxe. U heeft de keuze uit twee bekledingen binnen deze lijn. De matrassen zijn dikker, hebben luxere afdeklagen en hebben een luxer interieur. Ook binnen deze lijn zijn alle matrassen gelijk in hoogte. De dealer kan u er alles over vertellen en alle mogelijkheden laten zien. Nederlandse kwaliteit, nuchtere prijs.

Xlaap BV. Showroom en magazijn: Kryptonstraat 20, 6718 WR, Ede,
T +31(0)318 66 88 90, E info@xlaap.nl.

Postadres: Sprengenberg 3, 6718 DD, Ede, Nederland.
Copyright © 2016 Xlaap BV. All rights reserved.